Marij Striekwold is in opdracht van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (programma Smart Region) als projectleider verantwoordelijk voor de verbinding met het MKB, de organisaties en de instellingen in de regio Gelderland. Marij is als coach betrokken bij het inspiratieprogramma en samen met Sander de kartrekker van De Netwerkplaats. Als projectleider van Smart Hub Achterhoek heeft Marij een enorm netwerk opgebouwd en weet zij als geen ander wat de regio Achterhoek te bieden heeft!
Sander Berendsen is verantwoordelijk voor het onderwijskundige ontwerp en oprichter van de Netwerkplaats waarbij leren, ondernemerschap en onderzoek op de grens van onderwijs en arbeidsmarkt, hand in hand gaan. Sander is als coach en docent-onderzoeker betrokken bij het inspiratieprogramma en samen met Marij de kartrekker van De Netwerkplaats. Naast de Netwerkplaats is Sander werkzaam als lerarenopleider bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

​​​​​​​
Heb je een duwtje in de rug nodig om jouw (ondernemers)plan werkelijkheid te laten worden? Wil je verbonden worden aan mensen uit de Achterhoekse netwerken die je een stap verder kunnen helpen? Wil je vrijblijvend meedoen aan het Achterhoekse inspiratieprogramma? Mail dan naar pakjekans@denetwerkplaats.nl 


Back to Top