Marij Striekwold is vanaf het eerste uur, als projectleider, betrokken bij De Netwerkplaats. Marij is een bekend gezicht in De Achterhoek bij innovatieve maakindustriebedrijven. Marij werkt aan diverse projecten in opdracht van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en zorgt binnen de Netwerkplaats voor de verbinding met het midden- en kleinbedrijf. Samen met Sander leidt zij de Netwerkplaats. Als projectleider van de innovatiehubs in de Achterhoek en de Liemers heeft Marij een enorm netwerk opgebouwd en weet zij als geen ander wat de regio te bieden heeft!


Sander Berendsen is oprichter van De Netwerkplaats en verantwoordelijk voor het leerontwerp. Sander is verbonden aan ROC Graafschap College. Zijn interesse gaat uit naar betekenisvol  leren op de grenzen van onderwijs en arbeidsmarkt. Sander is docent-onderzoeker en auteur van de methodiek: 'Leren van verhalen'. Samen met  Marij leidt hij De Netwerkplaats. Daarnaast leidt hij toekomstige leraren op aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.


Jorik te Kaat is vanaf september 2023 betrokken bij de Netwerkplaats als vertegenwoordiger vanuit Paraat Scholen (primair onderwijs) Jorik gaat zich het komende jaar bezighouden met het verbinden van experts en ervaringsdeskundigen uit het bedrijfsleven aan de Paraatscholen. Jorik gaat ervoor zorgen dat kinderen niet alleen leren in het klaslokaal, maar juist erbuiten als betrokken ontdekkers. Jorik heeft met het Netwerkplaatsproject: 'Een school voor Willy Wortels' laten zien hoe de buitenwereld naar binnen gehaald kan worden en de kinderen van Paraat Scholen naar buiten. Jorik werkt, naast de Netwerkplaats, als leerkracht op basisschool De Woelwaters in Ulft.  

Back to Top