Leren in en van de regio


Ben jij tussen de 10 en de 30 jaar met interesse voor techniek en ben je ondernemend?  Dan hebben wij goed nieuws voor je: De Netwerkplaats is dé ideale leeromgeving voor jou! Hier leer je niet alleen in een klaslokaal tussen vier muren, maar in en van de hele regio!

De Netwerkplaats is een initiatief van ROC Graafschap College en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en biedt jou de kans om samen te werken met bedrijven, scholen en innovatiecentra. Heb je een idee, keuze of plan dan gaan we graag met jou in gesprek voor een kort, maar zeker ook wat langer traject. Wil je eerst nog even weten wat we voor jou kunnen betekenen? Meld je dan aan voor ons vrijblijvende inspiratieprogramma van twee dagdelen waarin we je een rondleiding geven door de Achterhoek.

Bij de Netwerkplaats staat de lerende, jij dus, centraal. Wij geloven in de kracht van samenwerking en werken intensief samen met jouw school of het bedrijf waar je werkt.  We starten met jouw verhaal en jouw wens, en dat betekent dat wij jouw ideeën, keuzes en plan als leidraad nemen. Met de regio Achterhoek als leeromgeving bieden wij een traject op maat om jouw talenten te ontwikkelen en jouw (ondernemers)dromen te verwezenlijken.

Marij Striekwold en Sander Berendsen kennen de regio op hun duimpje en hebben een enorm netwerk van toffe experts, leraren, docenten en/of ervaringsdeskundigen op de grenzen van onderwijs en arbeidsmarkt die jou, maar zeker ook bedrijven zelf, een stap verder kunnen helpen met een leer- of scholingsvraag.

Van basisschoolkinderen tot studenten op de universiteit en jonge professionals in bedrijven: bij de Netwerkplaats vindt iedereen zijn plek en kan het allemaal naast elkaar bestaan. Join the network en bouw hier in de regio aan een toffe toekomst!
Back to Top